سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بردباری، جامه دانشمند است، پس مبادا که آن را به تن نکنی [امام باقر علیه السلام ـ در نامه اش به سعد خیر ـ]


ارسال شده توسط صفر مطلق در 91/7/10:: 1:45 عصر

   در مسائل زناشویی به پیش نوازی قبل از رابطه جنسی توصیه شده است.. و این مسئله در اسلام و غیر آن هم مشترک است و هم روایات مختلف و هم نظرات روانشناسان مختلف در سراسر دنیا در باب این قضیه مطرح شده است. مثلاً در اسلام فرموده اند "مانند خروس! به استقبال مسائل جنسی با همسر خود نروید و مراحل پیش نوازی را رعایت کنید".
    مسئله مهم تر اینکه در این پیش نوازی تمام اندام های زن از نوک انگشتان پا تا موی سر مورد استفاده قرار گرفته و دخالت دارند. یعنی شما باتحریک و نوازش هر یک از این اندام می توانید زن را به آستانه تحریک نزدیک نمایید.
    بدون شک و به خصوص در دوران امروز و در عصر ارتباطات کمتر کسی است که از این مسائل اطلاع نداشته باشد، چه در اراتباط بین زن و شوهر و چه در ارتباط های به زعم ما نامشروع کمتر کسی است که به این مسائل توجه نکرده و رعایت ننماید مگر اینکه رابطه خصمانه ای در بین باشد یا زمینه این کار فراهم نباشد!
    این خاصیت در تمامی زنان بالاتفاق و کم وبیش مشترک بوده و هر زن در هر کجای عالم با این مشخصه پا به دنیای وجود می گذارد.
    تعجب آور است که با این دانسته های جامعه بشری به خصوص غربی های دانشمندتر! ، زنان امروزی اندامی را که در رابطه جنسی از آن به عنوان محرک استفاده می شود به انحای مختلف در معرض عموم قرار داده و به روش های مختلف به نمایش می گذارند(بماند که چرا و چگونه که بعداً به آن می پردازیم) و یا علاقه مند به نمایش آنند. و آن را نمایش زیبایی های یک زن عنوان گذاری کرده اند!
    آیا در این عصر اطلاعات نمی دانند این نوع پوشش ها و ناپوشش ها باعث تحریک جنس مخالف و غیرمخالف حتی، می گردد؟! و نمی دانند که این نوع پوشش اگر با نگاه جنس مخالف همراه باشد باعث تحریک ناخودآگاه و خودآگاه جنسی و روحی فرد می گردد؟!
    بی شک این حرف اشتباهی است که نگاه چشم به این نوع مسائل عادت می کنند که در اینصورت باید بگوییم پس بعد از ایجاد روابط متعدد جنسی افراد دیگر نباید گرایش و تمایلی به این رابطه داشته باشند و مرد از زن و زن از مرد خود سیر شده و دیگر تمایلی به مسائل جنسی نشان ندهند در حالی که می بینیم نه تنها باعث سیری چشم نمی شود بلکه منجر به تحریک این حس و در صورت عدم ارضاء آن به مسائل حاشیه ای مانند خیانت، خودارضاعی جنسی و تجاوز و... می گردد.
    عبور تصاویر واقعی و مجازی متعدد که به وسیله برنامه های ماهواره ای متعدد و بیشمار و سی دی های فیلم و شو، تصاویر مستهجن موجود در سایت های مختلف جنسی و غیر جنسی، حضور زنان با انواع اقسام پوشش های محرک و تنگ(1) و عدم پوشش بعضی اندام ها توسط آنها در اجتماع و... که به صورت متمادی از جلوی دیدگان مردان عبور می کند باعث تحریک آنها شده و ترشح غیرارادی هورمون های جنسی را باعث می گردد که بسته به آستانه تحمل فرد او را خودآگاه و ناخودآگاه تهییج و تحریک می نماید و در صورت عدم کنترل آن و استفاده نکردن از پادزهر(2) آن فرد در ذهن خود همزادپنداری کرده و با توجه به نوع پاسخی که می تواند به این هیجانات بدهد و شرایط و امکانات موجود که در جوامع مختلف نیز متفاوت است، دست به اعمالی چون خودارضاعی، رابطه جنسی کامل با خیال آسوده با جنس مخالف(3)، تجاوز، رابطه با همجنس و.. می زند که در صورت عدم کنترل این هیجانات در مراحل مختلف سنی و اجتماعی به دلالیلی مانند بیکاری، قرار گرفتن در شرایط مهیج جنسی مداوم، عدم التزام به مسائل اخلاقی و ... دچار بیماری های مختف جنسی شده یا به رفلکس هایی مانند: پرخاشگری نسبت به دوستان، پرخاش نسبت به همسر و فرزند خود به بهانه های مختلف، اعتراض های بی مورد(4) نسبت به مسائل مختلف و.. می گردد.
     همانطور که گفته شد این واکنش ها و معلول ها، طبیعی و در همه جوامع یکسان بوده و ارتباطی با فرهنگ و دین و آیین و جغرافیای خاصی ندارد لکن با توجه به شرایط فرهنگی و جغرافیایی و... مختلف شدت عکس العمل و وضعیت پاسخ ها متفاوت است. این واکنش های طبیعی چرا تا این حد ایجاد می شود؟! گویی علت های به وجود آمدن این معلول ها از حد طبیعی خارج گشته و بنابراین است که این واکنش های طبیعی را با کلمه موهوم المعنیی! به نام "آزادی" با علت آن یکی کرده و هردو را طبیعی نشان دهند. و  نتیجه ای که از آن می بینیم جز تزلزل شدید بنیان بسیار مهم خانواده، ایجاد فرزندان نامشروع(که نتیجه یک ازدواج نیستند) و بروز خیانت های همسران به یکدیگر و در نهایت به ایجاد جامعه ای – با هرنوع حکومت و منش- بی قید به مسائل زناشویی و ازدواج و خانواده و اخلاق منجر می گردد که نمونه های آن را در مطلبی خواهم آورد.

(1)      تصورش را بکنید که مردی پوششی داشته باشد که اندام جنسی او مشخص گردد یا از کنترل خارج شود آنوقت چقدر از ادب پوشش مرد و اجتماع صحبت می شود و داد وااخلاقا! سر می دهند ولی در مورد زن..!! در حالی که حالت به وجود آمده به چندش بیشتر نزدیک است!(البته شاید برای مردها!!)
(2)      در مسائل دینی این اعتقاد وجود دارد که کنترل نگاه و نگاه نکردن می تواند باعث کاهش زیاد تهییج گردد و یا عدم روبرویی با مسائل مهیج دیگر که صدالبته بسیار لذت بخش هستند!
(3)      از طریق ازدواج سالم یا سوژه آماده و در دسترس و البته غیر رسمی!
(4)     به کلمه "بی مورد" توجه شود! در تحقیقاتی که خود بنده از چندین نفر از مخالفین انجام داده ام و کسانی که سواد درستی در مخالفت هایشان نداشتند! و به شنیده ها بسنده می کردند و تعداد زیادی از این مخالفین را هم شامل می شود، نتیجه بحث به اینجا کشید که چرا حکومت از این مکان های مخصوص نمی زند که جوان ها عقده ای نشوند...! 

ضمیمه انتظار) اَلا که راز خدایی... به دردها تو شفایی.... خدا کند که بیایی... خدا کند که بیایی...
ضمیمه1) شاید بعضی دوستان بگویند این مسائل در آنجا قانونی است و حل شده! که باید گفت این قانون غلط و موجبات سوء استفاده از زن می گردد و آزادانه زن را به مسلخ بردن است که البته توضیحات در مطالب بعدی خواهد آمد.. البته الان دیگر کم کم اجناس ذکور! هم درامان نیستند... واویلا!
ضمیمه2) پسر شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی هنگامی پدر بزگوارشان در بستری بیماری به سر می بردند، به ملاقات پدر رفت. پدرشان به وی با غضب گفتند : “چرا در راه به نامحرم نگاه کردی؟” پسر جواب داد: ” نگاه نکردم، داشتم گوشه ای از خیابان را نگاه میکردم که ناگهان چشمم به نامحرم افتاد و زود رویم را برگرداندم.” شیخ حسنعلی جواب داد:” مگر تو در آن گوشه ی خیابان کاری داشتی که آنجا را نگاه میکردی؟ دلیلی برای نگاه کردن به آن گوشه خیابان وجود نداشت”!
ضمیمه3) خوشحال می شم دوستان با نظرات خود در تکمیل این مطلب مرا یاری کنند و نواقصش را گوشزد نمایند.


کلمات کلیدی :